Stephanie van Bunningen

Mijn liefde voor muziek heb ik vanuit huis meegekregen. Ik wist al snel dat bij elke gelegenheid muziek hoorde, het brengt sfeer bij elke gelegenheid. Het bracht ons veel positiviteit en we werden er ook mee getroost. Het hoorde bij ons.

Dit geldt voor iedereen en daarom wil ik hier wat mee. Stef’s Music is een kleine, maar passievolle, formatie. Uitgerust met zang, gitaar en een echte Platenbaas. Een tuinfeest, festival of in de kroeg. Het maakt niet uit, we geven alles wat er in zit.

Omdat wij alle drie zijn opgegroeid met Soul, Blues, Jazz en classics hoor je dit terug in ons repertoire. Wij zorgen voor pure muziek en Stef’s Music maakt jullie feestje compleet.

Leon (Platenbarak)

Muziek is er in zijn leven altijd geweest, het begon met het luisteren van de muziek van zijn ouders en hij ging steeds meer zelf muziek ontdekken. Een jaar of 10 geleden stofte hij de platenspeler van zijn vader af en legde beslag op zijn platen.

Tripjes naar de kringloopwinkel brachten mooie platen van oa. The Beatles, The Rolling Stones, Bad Company, CCR, etc. Een paar jaar terug was hij op een festival waar 2 gasten een soort klein platencafe hadden. Hij vond dit geweldig! Een tweede platenspeler en mixer waren snel aangeschaft. Dit was ook het moment dat hij thuis voor vrienden platenavondjes ging geven. Spelers op tafel, krat platen ernaast, bier om de hoek en luisteren maar!

Dit gaf een nieuwe impuls aan het verzamelen van platen, naast 60s en 70s muziek werd de disco muziek van eind jaren 70/80 steeds meer een guilty pleasure. In 2019 spraken wij elkaar en leek het ons te gek om een combinatie te maken van een Vinyl Drive-in en akoestische livemuziek. We hebben er nu een genoeg feesten op zitten en hebben de smaak te pakken! Hij vindt het heerlijk om de reacties van mensen te zien wanneer hij weer een ‘gouwe ouwe’ opzet en dan na te denken welke plaat daarop zou moeten volgen!

Steven (Gitarist)

Hij is de gitarist van Stef’s Music. Door zijn eerste concertervaring bij AC/DC was dit de directe aanleiding om zelf de gitaar op te pakken. Zijn muzieksmaak begon bij stevige rock maar door de jaren heen is zijn smaak een beetje veranderd. Hij houd nog steeds van scheurende gitaren maar hij luistert nu het meest naar muziek uit de jaren 60 & 70. Hierbij moet je denken aan The Beatles, Bob Dylan, Led Zeppelin, Aretha Franklin en Stevie Wonder. Hij heeft van zijn Hobby in bepaalde zin ook zijn studie gemaakt. Hij heeft Muziekwetenschap aan het UvA gedaan. En deze wilt hij doorzetten. Tegenwoordig speelt hij vaak akoestisch en vind hij het leuk om mij te mogen begeleiden tijdens de optredens voor Stef’s Music!

Mark (Prik & Proost)

Na 15 jaar ervaring in de horeca in binnen- en buitenland en na vele reizen over alle continenten waarin eten en drinken een rode draad is geweest werd het tijd om van al deze avonturen, smaken en belevingen een concept te creëren. Een concept waarin lekker eten en drinken centraal staat maar waarin beleving, gastvrijheid en genieten bovenaan staan.

Maar het is meer dan dat. Eten en drinken is ook een moment waar we onze rust pakken, met elkaar de dag bespreken, gezellig bijkletsen, genieten van elkaar en onze omgeving. Het is het moment waarop we het leven vieren. De combinatie van Stef’s Music en Prik & Proost zorgt voor een geweldige avond, lekker eten en heerlijke muziek.

Eten en drinken is delen. Eten en drinken is Prik & Proost!